1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kasten öldürme suçlusunun da bulunduğu aranan 64 kişi yakalandı

Kasten öldürme suçlusunun da bulunduğu aranan 64 kişi yakalandı

featured

Kasten öldürme suçlusunun da bulunduğu aranan 64 kişi yakalandı

Mardin’de Polis, araması bulunan firari hükümlülere yönelik arama yakalama faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Mardin il Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il genelinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari suçluların yakalanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mardin Polisi bu çalışmalar kapsamında son bir haftada 64 aranan şahsı yakalayarak adalete teslim etti.

İl emniyet müdürlü ekipleri ile ilçe müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda polis tarafından 22-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında aranan suçluların yakalanması için yapılan çalışmalarda toplam 64 şahıs yakalandı. Bunlardan 36’sı, Emniyetteki işlemlerinin ardından ilgili mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yakalanan şahıslar arasında; “yağma” ile “uyuşturucu madde ticareti” suçlarından “11 yıl 8 ay” ve “kasten öldürme” suçundan “12 yıl 6 ay” hapis cezası alan 2 kişi de bulunuyor.

Mardin Emniyet Müdürlüğü; firari suçluların sokaklarımızda dolaşmasını engellemek için sene başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Kasten öldürme suçlusunun da bulunduğu aranan 64 kişi yakalandı
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.