Otomobilin çarptığı kurye 58 günlük yaşam savaşını kaybetti
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde otomobilin çarptığı 20 yaşındaki motokurye 58 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Kızıltepe ilçesinde meydana gelen olay; 25 Mayıs akşamı merkez Yeni Mahalle Mehmet Sincar Caddesinde meydana gelmişti. Sipariş servisine çıkan 20 yaşındaki motokurye Mehmet Emin Duman’ın kullandığı Motosiklet karşıdan yönden ters istikamette geldiği ileri sürülen otomobille çarpıştı. Motosikletin devrilmesi sonucu savrulan Duman’ın kaskı da çarpma esnasında başından fırladığı belirtildi.
Yaşanan kaza sonucu beyin sarsıntısı geçiren ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi veren 20 yaşındaki genç motokurye Mehmet Emin Duman 58 günlük yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenlidi.
Kazaya sebebiyet veren 16 Yaşındaki otomobil sürücüsü İ.O.’nun ise teslim olduktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konduğu belirlendi.
