1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Silahlı kavgada hayatını kaybeden Sarıboğa toprağa verildi

Silahlı kavgada hayatını kaybeden Sarıboğa toprağa verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silahlı kavgada hayatını kaybeden Sarıboğa toprağa verildi

Mardin Kızıltepe ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Ali Sarıboğa toprağa verildi.

Kızıltepe ilçesi Ersoylu Mahallesinde dün öğleden sonra meydana gelen silahlı kavgada ikisi ağır 4 kişi yaralanmış, Kızıltepe Devlet Hastanesi ile Özel Cihanpol Hastanesine sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan 30 yaşındaki Mehmet Ali Sarıboğa tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Otopsi işlemleri için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Mehmet Ali Sarıboğa’nın cenazesi, işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Gölbaşı Mahallesinde (Bedrase köyü) toprağa verildi.

İddiaya göre aralarında alacak verecekten kaynaklı anlaşmazlık bulunan Çin ile Sarıboğa aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 42 yaşındaki Hasan Çin, 53 yaşındaki Şehmus Çin, 30 yaşındaki Mehmet Ali Sarıboğa ile 32 yaşındaki Mehmet Akif Sarıboğa yaralanmıştı.

Savcılık tarafından başlatılan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Silahlı kavgada hayatını kaybeden Sarıboğa toprağa verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.