Erdoğan: 4 Gün Sokağa Çıkma Kısıtlaması Planlıyoruz
22 Nisan saat 24.00’ten 26 Nisan saat 24.00’a kadar 31 şehirde 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada Sokağa çıkma kısıtlamasının 4 gün olarak planladıkları belirterek, 22 Nisan saat 24.00’ten 19 Nisan saat 24.00’a kadar sokağa 30 Büyükşehir ve Zonguldak ili olmak üzere 31 ilde çıkma kısıtlaması planlandığını ve konuyla ilgili içişleri bakanlığı tarafından açıklama yapılacağını ifade etti.
Saat 16.00 da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısının ardından ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Coronavirüs ile mücadele kapsamında aralarında Mardin’in de bulunduğu 30’u Büyükşehir olmak üzere 31 ildeki sokağa çıkma kısıtlamasın bu hafta Perşembe günüden itibaren 4 gün olarak uygulanacağını söyledi.
Sokağa çıkma kısıtlama uygulaması 22 Nisan tarihinde gece yarısı saat 24.00’te başlayacak ve 26 Nisan saat 24.00’e kadar sürecek.