• İmsak 05:59
  • Güneş 07:24
  • Öğle 12:32
  • İkindi 15:08
  • Akşam 17:30
  • Yatsı 18:50
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Kızıltepe
  1. Haberler
  2. Politika
  3. AK PARTİ “TEŞKİLAT AKADEMİSİ” MARDİN’ DE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ “TEŞKİLAT AKADEMİSİ” MARDİN’ DE DEVAM EDİYOR

featured

AK PARTİ “TEŞKİLAT AKADEMİSİ” MARDİN’ DE DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” teması ile düzenlenen “Teşkilat Akademisi” eğitimleri 30-31 Ekim tarihleri arasında Mardin’de düzenlenecek.

 

İki gün boyunca sürecek eğitimlere tüm teşkilat mensupları katılım gösterecek. Düzenlenen eğitimler sayesinde Türkiye’nin tamamında yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatılacak. İki gün sürecek olan programa eğitimlerini sunmak üzerer, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Sinop Milletvekili ve Milli Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu Başkanı Nazım Maviş, AK parti kurucular kurulu mkyk üyesi 22,23,24. dönem Ankara 26. dönem Amasya milletvekili Av. Haluk İpek, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı cins dergisi genel yayın yönetmeni İsmail Kılıçarslan, Eğitimci yazar yönetim danışmanı Şaban Kızıldağ, mkyk ve cumhurbaşkanlığı eğitim ve öğretim politikaları kurulu üyesi 25. ve 26.dönem Ankara milletvekili memur-sen onursal genel başkanı Ahmet Gündoğdu, Kocaeli milletvekili genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı iç işleri komisyonu üyesi Türkiye Macaristan P.A dostluk kurulu başkanı Cemil Yaman katılacak.

 

Eğitimlerin, teşkilat mensuplarının her alanda yetkinlik sahibi olmaları açısından elzem olduğunu belirten AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Şen, “2023 seçimlerine yaklaşık iki yıl kala 81 il ve 973 ilçede parti teşkilatlarımız ve yöneticilerimiz, 12 farklı alanda çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulmaktadır. Teşkilat Akademisi Eğitim programı, dava arkadaşlarımızın yalnızca seçim dönemlerinde değil, her daim hazır ve aktif olmalarına önemli katkı sağlayacaktır.” dedi.

 

AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, dersleri yakından takip ettiği ve eğitimler hakkında sık sık raporlar ile bilgilendirildiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, illerde yapılacak eğitimlere video konferans yöntemi ile katılacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
AK PARTİ “TEŞKİLAT AKADEMİSİ” MARDİN’ DE DEVAM EDİYOR
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.