Altın hırsızları jandarma dedektiflerinden kaçamadı
Altın sevkiyatı yapan şahısların aracından altın ve döviz çalan 2 şüpheli Jandarma tarafından yakalandı.
Geçtiğimiz günlerde Şırnak ili Güçlükonak ilçesinde altın sevkiyatı ile uğraşan şahısların aracından yaklaşık 5 kg altın, 10.000 dolar ve 1000 Euro paranın kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda failler yakalandı.
Araçtan Altın ve Dövizleri alan zanlıların, kiralık araç ile Mardin iline giderek aracı bu bölgede terk ettikleri tespit edilmesi üzerine Mardin İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektiflerinin titiz çalışması sonucunda olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar kıskıvrak yakalandı.
Çalınan nakit para ve altınlar sahibine eksiksiz teslim edilirken, Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlandı.
Mardin İl Jandarma Komutanlığı suç ve suçlulukla mücadeleye yönelik faaliyetlere artan kararlılıkla devam edileceğini belirtti.
