1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Aslan ile Dölek Ailelerinin mutlu günü

Aslan ile Dölek Ailelerinin mutlu günü

featured

Aslan ile Dölek Ailelerinin mutlu günü

Kızıltepe’nin tanınmış ve ileri gelen ailelerinden Aslan ve Dölek ailelerinin mutlu günü Mazlum Aslan ile Esra Dölek coşkulu bir düğünle dünya evine girdiler.

 

Kızıltepe’de Ğurs Uluköy’lu (Gunde Îzer) Mala Alîyê Şêrê Aşiretinin İleri gelenlerinden Hacı Ali Aslan’ın torunu Mazlum Aslan yaşamını Dölek ailesinden Esra Dölek ile birleştirdi.

Kızıltepe’nin tanınmış Kuyumcularından Aydın Aslan’ın oğlu Mazlum Aslan İle Sanayici ve İş adamı Eyyüp Dölek’in kızı Esra Dölek, Kızıltepe Buhara Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

İki ailenin akraba ve yakınlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen düğüne gelen misafirlerini girişte karşılayan Gelin Babası Eyyüp Dölek ile Damadın Babası Aydın Aslan ile damadın amcaları Sadun Aslan ile İtfaiye Amiri Davut Aslan misafirleriyle yakından ilgilendi.

Düğün yemeğiyle başlayan düğün merasimine bölgenin tanınmış aşiretlerinin ileri gelenleri, kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile her iki ailenin dost ve akrabaları yoğun ilgi gösterdi.

Kızlardan oluşan Arbana grubu eşliğinde Düğün Salonuna zılgıt ve alkışlar arasında el ele gelen Mazlum ve Esra çifti İlk danslarını ışık gösterileri ve konfeti yağmuru altında gerçekleştirdiler.

Yöresel müzikler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar süren düğün merasiminin sonunda; Aslan ve Dölek aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olan misafirlerine teşekkür ederek uğurladılar.

Kızıltepe Ekspres Haber Ailesi olarak; Aslan ve Dölek Ailelerini tebrik eder, Mazlum ve Esra Çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Aslan ile Dölek Ailelerinin mutlu günü
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.