• İmsak 05:44
  • Güneş 07:09
  • Öğle 12:13
  • İkindi 14:46
  • Akşam 17:07
  • Yatsı 18:28
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Kızıltepe
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Hurda toplayarak ailesini geçindiren Bedri trafik kazasında ağır yaralandı

Hurda toplayarak ailesini geçindiren Bedri trafik kazasında ağır yaralandı

featured

Kızıltepe’de hurda toplayarak ailesini geçindiren futbolcu yoğun bakımda

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hurda toplayarak ve futbol oynayarak ailesini geçindiren 29 yaşındaki Bedri Çelik, geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kızıltepe’de amatör ligde top koşturan 29 yaşındaki ‘Parçala Lokê’ lakaplı Bedri Çelik, ailesini geçindirmek için bir yandan da hurda topluyordu. Çocukluk aşkı olan futbola da sımsıkı bağlı olan Bedri Çelik, bu sezon formasını giydiği Kızıltepe spor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Takımı şampiyonluk kutlaması yapacaktı ama o çocuk yaşta babasını kaybettiği için şampiyonluk kutlaması yerine geçimini sağladığı hurda işi için Mardin’e gidecekti.

Bedri Çelik kuzeniyle birlikte hurdaları almak için Mardin’in yolunu tuttu. Çelik, Mardin çimento fabrikasının kavşağında trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çelik ve kuzeni ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Çelik iç kanama geçirdiği için yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi devam eden Çelik’in kaza haberi Kızıltepe’de spor camiasını da büyük üzüntüye boğdu. Takım arkadaşları ve spor camiası Bedri Çelik’ten gelecek güzel haberi bekliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Hurda toplayarak ailesini geçindiren Bedri trafik kazasında ağır yaralandı
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.