• İmsak
  • Güneş
  • Öğle
  • İkindi
  • Akşam
  • Yatsı
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 -
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Kızıltepe Devlet Hastanesinde ‘Ebe Polikliniği’ açıldı

Kızıltepe Devlet Hastanesinde ‘Ebe Polikliniği’ açıldı

featured

Kızıltepe Devlet Hastanesinde ‘Ebe Polikliniği’ açıldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde Devlet Hastanesi bünyesinde doğum öncesi ve doğum sonrası  sağlık hizmetleri için ‘Ebe Polikliniği’ açıldı.

Kızıltepe Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan Ebe Polikliniğinde; doğum öncesi ve doğum sonrası izlemler kapsamında; tansiyon, boy ve kilo ölçümü yapılmakta olup ayrıca anne ve anne adaylarına ebeler tarafından danışmanlık hizmeti verilmekte ve bununla birlikte, gebe okulu hakkında bilgilendirme yönlendirme yapılmakta.

Devlet Hastanesi Ebe Polikliniği, ebe ve anne/anne adayları a rasındaki iletişimin arttırılması, güven duygusunun pekiştirilmesi, böylece doğum konusundaki endişe ve korkunun hafifletilmesi/giderilmesi, normal doğumların teşvik edilmesi, gebelerin doğum sırasında kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri, gebelik doğum-doğum sonu süreçlerde ebelik bakımında sürekliliğin sağlaması, gebelerin/lohusaların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bireyselleştirilmiş bakım ve danışmanlık hizmeti sunulması, gebelikte ve doğum sonu dönemde fiziksel ve ruhsal sağlığın değerIendirilerek bu dönemlerde görülebilecek depresyon, annelik hüznü gibi psikolojik sorunların önüne geçilmesi amaçlanmakta.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Kızıltepe Devlet Hastanesinde ‘Ebe Polikliniği’ açıldı
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.