• İmsak 05:51
  • Güneş 07:18
  • Öğle 12:18
  • İkindi 14:48
  • Akşam 17:09
  • Yatsı 18:30
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Kızıltepe
  1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Kızıltepe’de Çocuklar Festival Coşkusu Yaşayacak

Kızıltepe’de Çocuklar Festival Coşkusu Yaşayacak

featured

Kızıltepe’de Çocuklar Festival Coşkusu Yaşayacak

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 12 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de Kızıltepe Otogar Meydanı’nda Çocuk Festivali düzenleyecek. Çocuklara özel hazırlanan etkinlikler, sahne gösterileri, atölyeler ve oyun parkurlarıyla dopdolu bir gün yaşatılacak.

 

Festival kapsamında gerçekleşecek sahne etkinlikleri arasında sunucu eşliğinde bubble show, sihirbaz gösterisi, sirk etkinlikleri (tahta bacak, diabolo, labut, top gösterisi, palyaço clown, çember show), sevimli maskotlar ve çizgi film karakterleri yer alacak.

Çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri atölye çalışmaları da festivalin önemli bir parçası olacak. Yüz boyama, sirk atölyesi, el-ayak denge oyunu, mini parmak kukla, meddah atölyesi ve çizgi film karakterleri ile fotoğraf çadırı, gün boyunca minik ziyaretçileri bekliyor.

 

Festivalde çocuklara özel hediyeler ve ikramlar da unutulmadı. Tüm çocuklara parmak kukla dağıtılacak ve yaklaşık 1000 kişilik sınırsız pamuk şeker ikramı yapılacak.

Aileler ve çocuklar sahnede gerçekleşecek eğlenceli yarışmalarda bir araya gelecek. Halat çekme, tatlı mumyalar, pinpon topu ile un oyunu ve şaşırtmalı interaktif oyunlar ile neşe dolu anlar yaşanacak.

 

Etkinlik alanında kurulacak şişme oyun parkurları ise çocukların enerjisini doyasıya atacağı alanlar olacak. Tırmanma duvarı, dev kaydırak, 12 metrelik Survivor parkuru ve gladyatör hiperaktif şişme parkur, festivalin en çok ilgi görecek bölümleri arasında yer alacak.

Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu renkli, eğlenceli festivale bekliyoruz!

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Kızıltepe’de Çocuklar Festival Coşkusu Yaşayacak
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.