1. Haberler
  2. Spor
  3. Mardin 1969 Spor, 1461 Trabzon’u 2-1 ile geçti

Mardin 1969 Spor, 1461 Trabzon’u 2-1 ile geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin 1969 Spor, 1461 Trabzon’u 2-1 ile geçti

Mardin 1969 Spor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta maçında Kızıltepe İlçe Stadı’nda konuk ettiği 1461 Trabzon FK’yı 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta karşılaşmasında Mardin 1969 Spor, sahasında Karadeniz temsilcisi KCT 1461 Trabzon FK’yı ağırladı. Kızıltepe İlçe Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşma ilk yarıda atılan goller ile müsabaka ev sahibi ekibin 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Kızıltepe İlçe Stadı’nda açık ve güneşli bir havada taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve yoğun tezahürat desteği verdiği maçta ev sahibi Mardin 1969 Spor arkasına aldığı seyirci desteği ile maça hızlı ve atak başladı.

Maçın henüz 13. Dakikasında Mardin ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda sakatlanan kaleci İsmail yerini Emir’e bırakırken sakatlık nedeniyle duran maç kaleci değişiminin ardından yeniden başladığı maçın 30. dakikasında Mücahit’in attığı gol ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 39. Dakikada Ahmet’in attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarısı bu sonuçla bitmesi beklenen maç gelişen bir konuk ekip atağında sağdan yapılan ortayı defans uzaklaştıramayınca arka direkte bulunan Enes 45+7 de topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı Mardin 1969 spor’un 2-1 galibiyeti ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi geçen maçın son bölümünde konuk ekip atak geliştirmek istese de Ev sahibi ekip buna kontrataklarla karşılık verdiği maçta başka gol olmayınca 6. Hafta maçı Mardin 1969 spor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Mardin 1969 Spor ile Karadeniz temsilcisi KCT 1461 Trabzon FK arasında oynanan Müsabakayı Mardin Valisi ile Büyükşehir Belediye başkan vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin ile diğer ilçe kaymakamlarıyla birlikte protokol üyeleri ile iki kulüp başkan ve yöneticileri izledi.

Ligde oynadığı ilk 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Mardin 1969 Spor, puanını 13’e yükseltti.

Mardin 1969 Spor kulübü başkan yardımcısı Veysi Duyan maçın ardından açıklamalarda bulunarak galibiyette emeği geçenlere ve takıma destek veren herkese teşekkür etti. Duyan şu açıklamada bulundu:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Mardin 1969 Spor, 1461 Trabzon’u 2-1 ile geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir