Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarına Cihaz Bağışı
Mardin il Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarının teknik altyapısınıın güçlendirilmesi için Hayrsever işinsanından cihaz bağışı yapıldı.
Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı hayrsever iş insanı Ömer Özel tarafından; Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi patoloji laboratuvarında kullanılmak üzere 1 adet doku takip cihazı, 1 adet mikrotom cihazı, 1 adet boyama-kapama sistemi ile 2 adet patoloji araştırma mikroskobu hastanemize bağışlandı.
Gerçekleştirilen bu anlamlı destek sayesinde, hastalara sunulan patoloji laboratuvar hizmetlerinin daha üst seviyeye taşınması ve daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması adına önemli bir katkı sağlanmış olacak.
Mardin il Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerine sunduğu katkılardan dolayı Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel’e teşekkür ederek, yapılan bağışın Mardin’e ve vatandaşlara hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
