Mardin emniyet müdürü Varol göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı kararıyla Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Varol, kente gelerek yeni görevine başladı. Varol, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’u ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararıyla Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mustafa Varol, Mardin’e gelerek yeni görevine başladı.
İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen karşılama töreninde emniyet personeli tarafından karşılanan il emniyet müdürü Mustafa Varol, göreve başlamasının ardından Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti.
Valilikte gerçekleşen ziyaret ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü Kararnamesi ile Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mustafa Varol, Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun ’a ziyarette bulundu.
Sayın Valimiz, Sayın Emniyet Müdürümüze görevinde başarılar diledi.
Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada da, “2026/316 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile ilimize atanan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa VAROL, ilimize gelerek göreve başladı.
Müdürlüğümüz yerleşkesinde düzenlenen törenle personelimiz tarafından karşılanan Sayın Müdürümüze yeni görevinde başarılar diler; ilimize ve Teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”


