1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Alzheimer hastası Yaşlı kadından haber alınamıyor

Alzheimer hastası Yaşlı kadından haber alınamıyor

featured

Alzheimer hastası Yaşlı kadından haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Alzheimer hastası Yaşlı kadından dün akşamdan beri ailesi haber alamıyor.

Kızıltepe ilçe kırsalında bulunan Arıklı Mahallesinde (mistefamilik Köyü) yaşayan 80 yaşındaki Cemile Özkan adlı yaşlı kadından dün akşamdan bu yana haber alınamıyor. Yaşlı kadının Alzheimer hastası olması nedeniyle evden çıktıktan sonra bir daha geri dönemediği tahmin eden yakınları ilgili resmi kurumlara kayıp ilanında bulundu.

Gün boyu ilgili kurumların ekipleri, ailesi ve köylüler tarafından bölge de arama çalışması yapılmasına rağmen 80 yaşındaki Cemile  Özkan’dan her hangi bir iz ve habere ulaşılamadı. Aramalara yarın sabahtan itibaren yeniden başlanacak.   

Yaşlı kadının Ailesi, Arıklı Mahallesi bölgesinde ve buraya yakın Ceylanpınar ilçesine bağlı köylerdeki vatandaşların Cemile  Özkan’ı görmeleri veya duymaları durumunda yetkililere bildirmesi veya 05444071888 nolu telefon ile iletişime geçilmesini istedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Alzheimer hastası Yaşlı kadından haber alınamıyor
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.