Feci Kaza ölenlerin sayısı 4’e yükseldi
Mardin’de geçtiğimiz ay TIR ile Otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasından bir acı haber daha geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Kadir Can Sürer, tedavi gördüğü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 25 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.
Artuklu-Nusaybin ilçelerin arasında bulunan karayolunda Akıncı mevkiinde 7 Şubat’ta yaşanan trafik kazasında 34 SB 6901 plakalı otomobil ile 47 AAV 059 plakalı TIR’ın çarpışması sonucu otomobilde bulunan 5 kişiden 26 yaşındaki Melek Durmuş olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan Ayşenur Kutukcu, Muhammed Heja Solhan, Kadir Can Sürer ve Beyzanur Ç. ise ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Ayşenur Kutukcu aynı gün, 22 yaşındaki Muhammed Heja Solhan ise geçen hafta hayatını kaybetmişti.
Yaklaşık bir aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kadir Can Sürer’in de bugün hayatını kaybetmesiyle birlikte kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 4’e yükseldi.
Trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ölümü, ailelerini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğarken, yaşanan kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
