• İmsak 05:44
  • Güneş 07:09
  • Öğle 12:13
  • İkindi 14:46
  • Akşam 17:07
  • Yatsı 18:28
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Kızıltepe
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. ‘Hasta Nakil Ambulansı’ 4 bin hastaya hizmet verdi

‘Hasta Nakil Ambulansı’ 4 bin hastaya hizmet verdi

featured

Kızıltepe Belediyesi ‘Hasta Nakil Ambulansı’ 4 bin hastaya hizmet verdi

 

Mardin Kızıltepe İlçesinde Belediye bünyesinde bulunan hasta nakil aracı ambulansı bugüne kadar 4 binin üzerinde hastaya hizmet verdi.

 

Kızıltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından teknik ve tıbbi donanıma sahip Hasta Nakil Ambulansı ile ilçe sınırları içinde ikamet eden ve acil durumu olmayan yatağa bağımlı, yaşlı, düşkün, engelli, kaza veya operasyon sonucu kontrol ve muayeneye gitmesi gereken hastaların evden sağlık kuruluşuna nakilleri sağlanmasına devam ediliyor.

Belediye, hasta nakil ambulansı hizmeti ile acil durumu olmayan yatağa bağımlı, yaşlı, düşkün, engelli, kaza veya operasyon sonucu kontrol ve muayeneye gitmesi gereken hastaları evden alıp sağlık kuruluşuna nakillerini sağlanırken aynı zamanda tedavisi tamamlanan hastaların sağlık kuruluşundan eve nakilleri de sağlanmakta.

Belediye’ye bağlı hasta nakil ambulansı ve sağlık ekibi 2019’dan bu yana 4 binin üzerinde hastaya hizmet verdiği belirtilirken ayrıca Adana, Cizre, Şırnak gibi şehirlerden akraba ziyareti için geldiği Kızıltepe’de geçirdikleri kaza sonrası şehirlerine nakilleri de yapıyor.

Vatandaşların bu hizmetten faydalanması için Hasta Nakil Ambulansı İletişim numarası: 0534 262 33 36

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
‘Hasta Nakil Ambulansı’ 4 bin hastaya hizmet verdi
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.