• İmsak 05:19
  • Güneş 06:41
  • Öğle 12:06
  • İkindi 14:56
  • Akşam 17:21
  • Yatsı 18:38
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Kızıltepe
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpek yolunda üst geçidi kullanmamak için yine telleri kırdılar

İpek yolunda üst geçidi kullanmamak için yine telleri kırdılar

featured

İpek yolunda üst geçidi kullanmamak için yine telleri kırdılar

Kızıltepe ilçesinde, araç trafiğinin en yoğun olduğu şehir merkezinden geçen uluslararası İpekyolu’nda birçok ölümlü kaza yaşanmasına rağmen, yayalar üst geçitleri kullanmamak için yine tel bariyerleri kırdı.

Mardin Kızıltepe ilçe merkezinden geçen uluslararası tarihi İpekyolu’nda yayaların karşıya geçmesi için iki adet üst geçit bulunuyor. Ancak üşengeçlik gösteren bazı yayalar üst geçit yerine karşıya geçmek için tel bariyerleri kırıp karşıya geçiyor.

Kızıltepe Belediyesi tarafından kırılan tel bariyerler onarılarak yeniden geçişlere kapatılmıştı. Ancak tehlikeli olduğunu bilmelerine rağmen üst geçitleri kullanmayıp ölüme davetiye çıkaran üşengeç vatandaşların, tekrar tel bariyerleri kırdıkları görüldü.

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri, kendi sorumluluk alanları olmamasına rağmen tel bariyerleri her sefer onarıyor. Ancak kesin çözümün Karayolları sorumluluğunda olan yolda demir bariyerlerin kullanılması olarak belirtiliyor.

Vatandaşlar ise Karayollarının Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde olduğu gibi tel yerine demir bariyerlerin kullanılmasını istiyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
İpek yolunda üst geçidi kullanmamak için yine telleri kırdılar
Yorum Yap