1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kaymakam Ermiş elektriğin çarptığı işçiyi ziyaret etti

Kaymakam Ermiş elektriğin çarptığı işçiyi ziyaret etti

featured

Kaymakam Ermiş elektriğin çarptığı işçiyi ziyaret etti

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, elektrik çarpması sonucu bir kolunu ve bir bacağını kaybeden işçi Hasan Yalçınkaya’yı evinde ziyaret etti.

2008 yılında Kaya Yapım Gurubu A.Ş de elektrikçi olarak çalışan Hasan Yalçınkaya çalışma esnasında elektrik çarptı. Çarpamadan sonra 3 ay hastanede tedavi gördü. Ancak bir kolunu ve bir bacağını kaybetti.

Kaymakam Ermiş, Sancarlı Mahallesinde ikamet eden Yalçınkaya’yı Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ile ziyarette bulunarak Yalçınkaya’ın sorunlarını dinledi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş “Hasan beye şifa diliyorum. Kendisini ziyarette bulunduk. imkanlar dahilinde maddi manevi destekte bulunacağız.” Açıklamasında bulunurken, Hasan Yalçınkaya da ziyaret nedeniyle Kaymakam Ermiş’e teşekkür ederek, “Çalışırken elektrik çarptı bir kolumu ve bir bacağımı kaybettim. Yine de Allah’a çok şükürler olsun diğer kol ve bacağımı da kaybedebilirdim benim isteğim protez kol ve bacaktır. “  şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Kaymakam Ermiş elektriğin çarptığı işçiyi ziyaret etti
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.