1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Kaymakamlık okul görüntüleri ile ilgili idari soruşturma başlattı

Kaymakamlık okul görüntüleri ile ilgili idari soruşturma başlattı

featured

Kızıltepe Kaymakamlığı okul görüntülerinin ardından idari soruşturma başlattı

Kızıltepe ilçesinde  3 katlı okulun çatısına çıkıp, pencereden tutunarak metrelerce yükseklikten kapının üzerindeki balkon tipi kısma inen çocuğun görüntülerin haber siteleri ve sosyal medyada yayınlanması üzerine Kızıltepe Kaymakamlığı haberde gerçek dışı bilgiler olduğunu ve  idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İlçeye bağlı merkez Ersoylu Mahallesi’nde bulunan 3 katlı ilkokulda yaşananlar ile ilgili cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde okulun damına çıkan bir çocuğun, pencerelere tutunarak metrelerce yükseklikten aşağıya tabelanın asıldığı kısma indiği görülmekte. Görüntülerde çocuğun okul çatısına nasıl çıktığı görülmezken pencerelere tutunarak, okul tabelasının asıldığı kısma indiği görüntüler birçok yerel ve ulusal sitede haber yapıldı.

Olayın basında yer almasının ardından Kızıltepe Kaymakamlığı kamuoyuna yönelik yayınladığı açıklamada, görüntülerin okulun kapalı olduğu bir zaman diliminde yaşandığı ve çocukların ilkokul öğrencisi olmadıkları ifade edildi. Kaymakamlık, görüntülere ilişkin paylaşılan haberlerde gerçek dışı bilgilerle kamuoyunun yanıltıldığını vurguladı.

Açıklamanın devamında; “Olayın haber alınmasının hemen sonra okul polisleri okula gelerek incelemelerde bulunmuş ve olay hakkında gerekli inceleme ve soruşturma kaymakamlığımızca başlatılmış.” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Kaymakamlık okul görüntüleri ile ilgili idari soruşturma başlattı
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.