1. Haberler
  2. Spor
  3. Mardin 1969 Spor Yönetimi Toplandı

Mardin 1969 Spor Yönetimi Toplandı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin 1969 Spor Yönetimi Toplandı

Mardin 1969 Spor Yönetim Kurulu, Başkan Rıdvan Aşar başkanlığında bir araya gelerek takımın mevcut durumunu, gelecek planlamasını ve kulübün ekonomik sürdürülebilirliğini değerlendirdi.

 

Mardin 1969 Spor Yönetim Kurulu toplantısı, Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar başkanlığında Mardin 1969 Spor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda takımın mevcut durumu, gelecek döneme ilişkin planlamalar ve kulübün ekonomik yapısının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Yönetim kurulu üyeleri, kulübün hedefleri doğrultusunda atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri futbolcularla bir araya geldi. Oyuncuların moral ve motivasyonunu artırmak, yönetimin her zaman takımın yanında olduğunu hissettirmek amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Mardin 1969 Spor Yönetimi Toplandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter