1. Haberler
  2. Güncel
  3. Mardin de 41 firari suçlu yakalandı

Mardin de 41 firari suçlu yakalandı

featured

Mardin de aranan 41 firari suçlu yakalandı

Mardin il genelinde son bir hafta içerisinde toplamda yaklaşık 35 yıl hapis cezası ile aranan 41 firari suçlu yakalandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

04 – 10 Mayıs 2026 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 41 şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında;

▪”Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama” suçundan 17 yıl 11 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası,

▪”Cebir, Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın yanı sıra, dolandırıcılık, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan aranan şahıslar da yer aldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamanın en öncelikli görevlerinden biri olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan şüpheli durumlarda veya bilgi sahibi oldukları konularda Emniyet birimlerine ya da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulunmaları çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Mardin de 41 firari suçlu yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.