Mardin’de Aranan 60 kişi yakalandı
Mardin’de araması bulunan 60 firari Emniyetin yaptığı çalışmalarda ele geçirildi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları kapsamında 5-11 Ocak 2026 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 60 şahıs yakalandı.
Yakalananlar arasında;
▪️”Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama” suçundan 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası,
▪️ “Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit” suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (2) şahsın yanı sıra, kasten öldürme, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan aranan şahıslar da yer aldı.
Firari suçluluların yakalanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü açıklayan Mardin Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamanın en öncelikli görevlerinden biri olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan şüpheli durumlarda veya bilgi sahibi oldukları konularda Emniyet birimlerine ya da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulunmaları çağrısında bulundu.
