1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Mardin’de sağlık çalışanları deprem bölgesine uğurlandı

Mardin’de sağlık çalışanları deprem bölgesine uğurlandı

featured

Mardin’de sağlık çalışanları deprem bölgesine uğurlandı

Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne gönüllü olarak başvuran 20 sağlık personelli ile beraber 10 ambulans ekibi ve 8 UMKE timinden oluşan 66 sağlık personeli de görev değişimi için deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde, yıkılan binalarda arama-kurtarma çalışmaları yürütülürken, gönüllü olarak deprem bölgelerine gitmek isteyen 20 sağlık çalışanları yola çıktı. Mardin’de daha önce de 46 sağlık çalışanı Adıyaman‘a gitmişti.

Ayrıca, deprem bölgelerinde sunulacak acil sağlık hizmetlerinde nöbet değişimi yapmak üzere 10 ambulans ekibi ve 8 UMKE timinden oluşan 66 sağlık personeli de deprem bölgesine yolcu edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Mardin’de sağlık çalışanları deprem bölgesine uğurlandı
Yorum Yap