1. Haberler
  2. Gündem
  3. Örnek esnaf Virüs fırsatçılarına inat indirim yaptı

Örnek esnaf Virüs fırsatçılarına inat indirim yaptı

featured

Esnaftan örnek davranış: Virüs fırsatçılarına inat ürünlerde yüzde 50 indirim

 

​Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki bir alışveriş merkezi, Corona virüs salgınını nedeniyle fahiş fiyat artışına giden fırsatçılara güzel bir cevap vererek ürünlerine yüzde 50’ye varan indirime gitti.

 

Corona virüs salgınını fırsat bilerek ürünlerde fahiş fiyat artışına giden fırsatçılara en güzel cevap Mardin’den geldi.

Kızıltepe ilçesinde hizmet veren bir alışveriş merkezi, fırsatçılara tepki göstermek amacıyla indirime gitti.

 

Esnaf, temizlik ürünleri başta olmak üzere birçok üründe yüzde 50’ye varan indirim uyguladı, haberi duyan AVM’ye koştu.

 

AVM sahibi Ramazan Albayrak, Corona virüs salgını ile birlikte hijyen başta olmak üzere ürünlerinde fiyatların artırılmasına tepki gösterdi.

Albayrak, “Salgınla birlikte kolonya, dezenfekte ve maske fiyatlarını yükselttiler. Bu fırsatçılıkla bir yere varamazlar.” dedi.

 

Fiyatları salgını fırsata çevirerek arttıranlara tepki gösteren Albayrak, şunları söyledi:

Bu duruma tepki amaçlı yüzde 35 ile yüzde 50’ye varan indirime gittim. Virüs fırsatçılarına inat bir hafta boyunca indirimlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız bundan faydalanıyorlar. Gıdadan temizlik ürünlerine, şarküteriye kadar ve özellikle kolonyada indirime gittik. Malımız tükeninceye kadar indirimli fiyata satmaya devam edeceğiz.

 

Alışveriş yapan vatandaşlar da yaşanan fırsatçılığa tepki gösterirken esnafa da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. (İLKHA)

HABERİN VİDEOSU:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Örnek esnaf Virüs fırsatçılarına inat indirim yaptı
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.