1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kızıltepe Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Başladı

Kızıltepe Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızıltepe Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Başladı

Kızıltepe Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısının ilk birleşiminde Encümen ile İmar Komisyonu üyeleri seçimle belirlendi.

Kızıltepe Belediyesi Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısının ilk birleşiminin 1. oturumu, Kızıltepe Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Zeyni İpek’in başkanlığında toplanan mecliste, gündem maddeleri ele alındı. Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Ardından başkanlık teklifleri görüşüldü. Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 22. maddesi uyarınca hazırlanan 2024 Mali Yılı Denetim Komisyonu Raporu, meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.
Encümen Üyeleri Seçildi

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan Encümen Üye Seçimi, gizli oylama yöntemiyle yapıldı. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan Mehmet Kurğa, Mahmut Akansel ve Adile Kızılay, encümen üyeliklerine seçildi.
İmar Komisyonu Belirlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir