1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Mardin’de “Her Gebeye Bir Ebe” Uygulaması

Mardin’de “Her Gebeye Bir Ebe” Uygulaması

featured

Mardin’de “Her Gebeye Bir Ebe” Uygulaması

“Her Gebeye Bir Ebe” Uygulaması Kapsamında Gebe ve Lohusa Ziyaretleri Devam Ediyor

Normal Doğum Eylem Planı kapsamında yürütülen “Her Gebeye Bir Ebe” uygulaması doğrultusunda, koordinatör ebelerimiz tarafından gebe ve lohusalara yönelik ev ziyaretleri sürdürülmektedir.

Bugün gerçekleştirilen ziyaretlere; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet YAVUZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cihat ADIN, Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlumuz Uzm. Dr. Ahmet GÜLŞE, Artuklu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurullah KURTAY ile koordinatör ebeler katılım sağladı.

Ziyaretlerde anne adayları ve lohusalarla birebir görüşmeler gerçekleştirilerek gebelik, doğum ve doğum sonrası süreçlere ilişkin bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti sunuldu.

Mardin il sağlık müdürlüğü koordinesinde yapılan uygulama kapsamında, Anne ve bebek sağlığının korunması, normal doğuma yönelik farkındalığın artırılması ve ailelerin sağlık hizmetlerine erişiminin güçlendirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duyars_z
Duyarsız
Mardin’de “Her Gebeye Bir Ebe” Uygulaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.